Bing Batman Saga Quiz: Test your knowledge

Microsoft Bing Batman Saga Quiz: Here you will get all the questions answers of "Bing Batman Saga quiz". You can participate on bing's latest quiz for Batman Saga Quiz to earn more points on Microsoft reward. Batman Saga Quiz, What do you know about the batman saga?

Bing Batman Saga Quiz Answers

1. Which actor plays Batman/Bruce Wayne in the 1989 film directed by Tim Burton?

A. Michael Keaton
B. Val Kilmer
C. Christian Bale

Correct Answer: Michael Keaton

2. Danny Devito played the Penguin in which Batman movie?

A. Batman Begins
B. Batman Returns
C. Batman Forever

Correct Answer: Batman Returns

3. Which Batman saga film was the first R-rated film to make $1 billion worldwide?

A. Joker
B. The Dark Night
C. Catwoman

Correct Answer: Joker

4. Which superhero does Batman fight in the 2016 feature film Batman Vs... ?

A. Ironman
B. Superman
C. Spiderman

Correct Answer: Superman

5. Which actress played Catwoman in the film Batman Returns?

A. Michelle Pfeiffer
B. Halle Berry
C. Anne Hathaway

Correct Answer: Michelle Pfeiffer

6. Edward Nygma is a fictional character who appears in 1995 film Batman Forever. Which villian does Edward Nygma become?

A. The Riddler
B. Two Face
C. The Penquin

Correct Answer: The Riddler

7. How many times did Christian Bale portray Batman?

A. One
B. Two
C. Three

Correct Answer: Three

8. Which actor plays the title role in the 2022 movie The Batman ?

A. Robert Pattinson
B. Henry Cavill
C. Ben Affleck

Correct Answer: Robert Pattinson

9. In which film did Bruce Wayne/Batman say “It’s not who I am underneath, but what I do that defines me.”?

A. Batman Begins
B. The Dark Knight
C. Batman & Robin

Correct Answer: Batman Begins

10. In which Batman film did Uma Thurman play the character of Poison Ivy?

A. Batman & Robin
B. The Joker
C. Batman Begins

Correct Answer: Batman & Robin

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post