Bing Women's History Quiz Answers - Test your knowledge for Women's History Month

Microsoft Bing Women's History Quiz: Here you will get all the questions answers of "Bing Women's History Quiz". You can participate on bing's latest quiz for Women's History Quiz to earn more points on Microsoft reward.

Bing Women's History Quiz Answers

1. Amelia Earhart was the first woman to do what in 1932?

A. Climb Mount Everest
B. Fly solo across the Atlantic
C. Sail around the world

Correct Answer: Fly solo across the Atlantic

2. Marie Curie won Nobel Prizes in physics and which other field?

A. Chemistry
B. Economics
C. Physiology or Medicine

Correct Answer: Chemistry

3. Which country was the first to grant women the right to vote?

A. New Zealand
B. Canada
C. UK

Correct Answer: New Zealand

4. Who was the first woman in space?

A. Sally Ride
B. Svetlana Savitskaya
C. Valentina Tereshkova

Correct Answer: Valentina Tereshkova

5. The Rock & Roll Hall of Fame inducted its first female performer in 1987. Who was it?

A. Aretha Franklin
B. Etta James
C. Whitney Houston

Correct Answer: Aretha Franklin

6. Which actress has won more Primetime Emmys than any performer in history?

A. Mary Tyler Moore
B. Cloris Leachman
C. Julia Louis-Dreyfus

Correct Answer: Julia Louis-Dreyfus

7. Harriet Tubman is famous for freeing hundreds of slaves, but she was also a…

A. Spy
B. Military leader
C. Both are correct

Correct Answer: Both are correct

8. Who was the first female justice of the US Supreme Court?

A. Ruth Bader Ginsberg
B. Sandra Day O'Connor
C. Sonia Sotomayor

Correct Answer: Sandra Day O'Connor

9. Zaha Hadid was the first woman to win the Pritzker Prize. What was her profession?

A. Architect
B. Sculptor
C. Marine biologist

Correct Answer: Architect

10. In 2020, Katie Sowers became the first woman to do what in a Super Bowl?

A. Referee
B. Kick a field goal
C. Coach

Correct Answer: Coach

Women's history is the study of the role that women have played in history and the methods required to do so. It includes the study of the history of the growth of woman's rights throughout recorded history, personal achievement over a period of time, the examination of individual and groups of women of historical significance, and the effect that historical events have had on women. Inherent in the study of women's history is the belief that more traditional recordings of history have minimized or ignored the contributions of women to different fields and the effect that historical events had on women as a whole; in this respect, women's history is often a form of historical revisionism, seeking to challenge or expand the traditional historical consensus. (source: wikipedia)

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post